Automatische Klantenstroom

Met de taal die aanslaat bij je Favoriete Klant Zonder te pushen of te spammen

Automatische Klantenstroom

Met de taal die aanslaat bij je Favoriete Klant Zonder te pushen of te spammen

Je hebt bakken met geld & tijd geïnvesteerd in je website, maar het lukt je niet om meer klanten te krijgen...

Binnen 8 seconde wordt je website weggeklikt...

Gemiddeld klikt 98% van je websitebezoekers binnen 8 seconde je website weer weg en vergeet jouw bedrijf compleet. En je bericht op social media is een druppel in de oceaan.

Puur omdat je teksten je potentiële klanten niet triggeren om een aankoop bij je te doen. 

Je mag tegenwoordig van behoorlijk goede huizen komen, wil je überhaupt de aandacht van je ideale klant kunnen grijpen en vasthouden.

Je website, je social media kanalen, je ebook, video’s, je funnel, je advertenties, het verkoopgesprek, clubhouse, podcasten, webinars, netwerken…you name it:

Het zijn allemaal de “vervoersmiddelen” van jouw woorden.

En je kan jezelf een slag in de rondte werken en 100 vervoersmiddelen inzetten, maar als jouw woorden je ideale klant niet triggeren om te kopen…

Dan ben je bezig met een never-ending-story.

Je. Bent. Er. Klaar. Mee.

Je wil geen bakken met tijd meer verspillen aan posts, die je toch geen klanten opleveren.

Je wil opvallen.

Onderscheidend zijn.

Het is tijd om een automatische klantenstroom te creëren, omdat de woorden die jij vanaf nu gebruikt, recht in het hart van je potentiële klant komen. Zodat ze de hele dag met JOU in hun hoofd zitten en dolgraag bij je willen kopen. Zonder dat jij hiervoor een trukendoos hoeft open te trekken met pusherige verkooptrucjes.

Tamara de Jong - Meer Vakantie - Meeva

Tamara de Jong

Je Instagram bericht is een druppel in de oceaan. Je mag van goeden huizen komen, wil je opvallen

Hoe zou het zijn als je er met jouw woorden voor kan zorgen dat potentiële klanten de hele dag met jou in het hoofd zitten en je hierdoor automatisch klanten aantrekt?

Na deze online training:

Zo ziet de online training eruit:

In deze training krijg je bewezen strategieën, tips & templates, die er nodig zijn om jouw teksten om te toveren tot een bericht dat nieuwe klanten aantrekt. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving.

1. JE IDEALE KLANT


Als je iedereen wil helpen, dan voelt uiteindelijk niemand zich aangesproken. Ik help je om te kiezen voor je favoriete doelgroep/klanten, zodat je boodschap binnenkomt. Ook als je nu denkt “Ja, maar ik heb al een ideale klant gekozen”, want verkoop je ook al aan je ideale klant? Ik help je niet alleen hoe je een ideale klant kiest, maar ook om aan ze te verkopen.

2. AUTHENTIEKE TEKSTEN


Stop met het gebruiken van “containertaal”. Zo noem ik de taal die iedereen al gebruikt. Na dit online programma weet je hoe je onderscheidende teksten kunt schrijven, zodat jij op het netvlies van je favoriete klanten valt en van volgers en websitebezoekers klanten maakt.

3. DÉ GOUDEN SUCCESFORMULE

Ik leer je de gouden succesformule, waarmee je klanten ongemerkt in het brein triggert om een aankoopbeslissing te nemen, zonder ze het mes op de keel te zetten.

Het wel of niet toepassen van deze formule maakt of breekt je succes als ondernemer. Meerdere klanten hebben door de inzet hiervan hun omzet verdubbeld. Een MUST om toe te passen.

GRATIS BONUSSEN!

Creëer de gunfactor t.w.v. 97 euro

Je ontvangt een template waarmee je in een handomdraai jouw “over-mij pagina” van je website in elkaar zet en waarmee je de gunfactor creëert, zodat klanten voor JOU kiezen.

Triggerende Titels t.w.v. 97 euro

Als je ideale klant je voorbij scrolt, je mail niet opent of je website wegklikt, dan houdt het vrij snel op. Met deze tips & tricks weet jij de aandacht te trekken en je ideale klant te laten stoppen met scrollen, zodat jij op het netvlies valt van je ideale klant.

Van Volger naar Klant Challenge t.w.v. 197 euro

Alleen de eerste 10 mensen die zich aanmelden ontvangen deze Bonus er Gratis bij.

Met deze 5- daagse Challenge maak je van je Volgers betalende Klanten. Geen poespas met urenlange video’s, waar niemand tijd voor heeft. Met een video van 10 minuten met mijn bewezen tips, help ik je op weg om 5 dagen achter elkaar zichtbaar te zijn op Social Media met de juiste content, zodat je op vrijdag minimaal twee aanmeldingen voor verkoopgesprekken in je inbox hebt. Je hoeft ze alleen nog in te koppen ;). 

*Uiteraard mits je minimaal 100 volgers hebt, waarvan het niet alleen je moeder en je buurvrouw zijn ;), maar mensen die je zou kunnen helpen met je aanbod.

"Het maakt jouw doelgroep niet uit hoe gelikt je website eruit Ziet. Je doelgroep koopt op basis van jouw woorden en teksten"

AUTOMATISCHE KLANTENSTROOM IS GESCHIKT VOOR JOU ALS:

EVEN PRAKTISCH:

online programma

De training is volledig online en in je eigen tempo te volgen.

Start direct

Na aanmelding op deze pagina, ontvang je binnen 5 minuten een bevestiging van je aanmelding in je mailbox. Je kan per direct starten en je kan op je eigen tempo aan de slag.

Het programma duurt 3 weken

Het online programma bestaat uit 3 korte modules met opdrachten, waarbij er elke week één vrijkomt. Je hebt hiervoor ongeveer een uurtje tijd nodig per week en het levert je vervolgens úren tijd op.

AUTOMATISCHE KLANTENSTROOM

€ 297,-

€ 97,-

excl. btw

Ervaringen

Deze resultaten behaalde mijn klanten...

Review Tamara de Jong Meeva
Tamara de jong - meeva - meer vakantie
Meer klanten aantrekken via je website
Review Tamara de Jong Meeva
Meer klanten aantrekken via je website
eview Tamara de Jong Meeva

In 2019 pakte ik de kans van iets dat onmogelijk leek...

Het begon allemaal toen ik mijn stuit kneusde en bekkenklachten kreeg na de bevalling van mijn zoontje, waardoor ik niet lang meer kon zitten.

Na twee jaar ziektewet wilde ik niet “afgeschreven” worden door de maatschappij en startte ik, met mijn grote passie voor Online Marketing, mijn bedrijf op mijn eigen voorwaarden: MeeVa.

MeeVa staat voor “Meer Vakantie”, want ik geloof dat je leven zo vrij kan voelen alsof het ALTIJD vakantie is. 

Ik wilde ondernemen in 24 uur per week en hierbij mijn eigen tijden indelen, zodat ik ook lekker van de jonge jaren van mijn zoontje Milan kon genieten, mezelf niet over de kop hoefde te werken en mijn lichamelijke klacht geen issue hoefde te zijn.

Het afgelopen jaar heb ik meer dan 100 ondernemers geholpen om hun omzet te verdubbelen of zelfs te verdriedubbelen naar consistent 5 tot 10k per maand in een werkweek van 24 uur.

Slimmer werken in plaats van harder, het simpel houden en MINDER doen is hierin mijn sleutel tot succes.

Tamara de Jong - Meer Vakantie - Meeva

Tamara de Jong

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan per direct starten. Je krijgt drie weken lang elke week toegang tot één module met stappenplannen, templates en opdrachten in de online academy. Je hebt ongeveer één uurtje tijd hiervoor nodig per week en het levert je vervolgens úren tijd op!

Je kan de online training op je eigen tempo volgen.

Het is dus ook niet erg als je op vakantie bent.

Je behoudt voor minimaal twee jaar toegang tot Automatische Klantenstroom.

De online training is natuurlijk niet bedoeld om zo lang op de plank te laten liggen, want dan sta je over een jaar nog op dezelfde plaats als nu.

Het programma is het meest geschikt voor dienstverlenende ondernemers (to be), zoals een coach, expert, adviseur, online marketeer.

Voorbeelden zijn: HR- expert, Recruiter, Social Media Expert, WIA- expert, lifecoach, Content Marketeer, Business Coach, Copywriter, webdesigner, yoga- docent, fotograaf, interieuradviseur, personal trainer, kennisondernemer etc.

Je start met ondernemen of je start met online marketing. En ook als je al een tijdje onderneemt en best wat van online marketing weet, dan zit je goed.

Ook als je nu nog in loondienst werkt en je wil heel graag je eigen bedrijf beginnen, dan kan je met dit online programma een vliegende start maken. *Mits je wel weet wat voor bedrijf je wil beginnen.

Wanneer de klanten zich met bosjes bij jou aanmelden, terwijl jij in de Caribbean met een cocktail op het strand ligt, dan is dit programma niet voor jou ;).

Als je jouw aanbod nog niet verkoopt aan je ideale klant, dan betekent dit dat er nog wat knoppen aangedraaid kunnen worden.

Daarnaast leer je hier niet alleen om je ideale klant te kiezen en hem door en door te kennen, maar ook om ervoor te zorgen dat hij van JOU wil kopen!

Ik gun het je dan enorm om moeiteloos te gaan verkopen aan je ideale klant.

Tekstschrijvers zijn doorgaans super goed om een inleiding, kern en slot te schrijven met een vlotte babbel, maar hiermee verkoop je je online programma nog niet zonder meer.

In deze online training leer je hoe je de psychologie, die er achter een aankoopbeslissing zit, verwerkt in een tekst, zodat klanten bij JOU willen kopen.

Twijfel je of jouw tekstschrijver wellicht wel deze psychologie heeft toegepast? Stuur me dan even een berichtje, want ik zie in één oogopslag of jouw teksten goed zijn.

Ook als je nog niet de sterren van de hemel schrijft, dan geven kleine psychologische aanpassingen in je tekst al meer verkopen.

Je leert hier natuurlijk niet of je een d of t achter “vind” moet zetten.

In dit laatste geval raad ik je aan om eerst zelf je tekst te schrijven aan de hand van deze online training en hem daarná naar een tekstschrijver te sturen voor de final spellingscheck. bijvoorbeeld voor inzetten.

Je website, je social media kanalen, je ebook, je funnel, je advertenties, het verkoopgesprek, clubhouse, podcasten, webinars en netwerken:

Het zijn allemaal de “vervoersmiddelen” van jouw woorden.

En je kan jezelf een slag in de rondte werken en 100 vervoersmiddelen inzetten, maar als jouw woorden, jouw boodschap, je ideale klant niet triggert…

Dan ben je bezig met een never-ending-story.

Dus klik nu maar op die aanmeldbutton en kies, net als ik, voor Meer Vakantie (MeeVa 😉 ) en moeiteloos verkopen.

Na deze online training hou je tijd over, want je bent geen bakken met tijd meer aan het verspillen aan teksten op je website of social media, die je niks opleveren. Deze online training gaat het je juist makkelijk maken :).

Er is slechts ongeveer een uurtje van je tijd nodig om deel te nemen aan de training, die zich dubbel en dwars terug gaat betalen. In tijd én in geld.

Hoe vaak moet je jouw aanbod verkopen om deze minimale investering eruit te halen? 1x?

Als je de tijd hebt om deze salespagina te lezen, dan betekent het dat je nog wel wat meer klanten aan kunt en deze online training dus precies is wat je nu nodig hebt ;).

En ik hoop dat je het met me eens bent dat dit bedrag peanuts is, als je kijkt naar dat wat je hierdoor kan gaan verdienen.

De vraag is vooral: Hoeveel omzet loop je mis als je het nu niet doet?

Ik nodig je van harte uit om mee te doen.

Terwijl jij aan het twijfelen, aanrommelen en perfectioneren bent, helpt iemand anders je klanten

Meer klanten aantrekken via een salesfunnel - business coach

14 dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

Meerdere van mijn klanten hebben met de technieken in deze training hun omzet verdubbeld. Ik weet zeker dat ze voor jou ook life- changing zijn. Daarom krijg je 14 dagen lang Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie. Zonder vragen te stellen.