Maak je Instagram verkoopproof!


In 3 dagen jouw Instagram- account inrichten, zodat je op de automatische piloot meer Volgers en betalende klanten aantrekt.

Maak je Instagram verkoopproof!


In 3 dagen jouw Instagram- account inrichten, zodat je op de automatische piloot meer Volgers en betalende klanten aantrekt.

Je bent er klaar mee om bakken met tijd te verspillen aan het posten van content...

Je bent bezig met een never-ending-story...

Het is tijd voor een andere aanpak.

Zorg dat je Instagram- account goed ingericht is, zodat je hiermee op de automatische piloot nieuwe volgers en klanten aantrekt. In 3 dagen leer ik je hoe je jouw Instagram Verkoopproof maakt!

Tamara de Jong - Meeva - Meer vakantie - business coach - utrecht

De eerste indruk bepaalt of iemand je wel of niet volgt...

We gaan het NIET hebben over algoritme en hashtags. We gaan het hebben over de psychologie, die er achter een aankoopbeslissing zit en hoe je hier slim op inspeelt. Het wordt super gaaf! Je doet direct mee en ziet mijn voorbeelden. Na deze 3 dagen staat jouw Instagram als een Huis!

Besteed jij je kostbare tijd aan het winnen van het algoritme?

In 2019 pakte ik de kans van iets dat onmogelijk leek...

Het begon allemaal toen ik mijn stuit kneusde en bekkenklachten kreeg na de bevalling van mijn zoontje, waardoor ik niet lang meer kon zitten.

Na twee jaar ziektewet wilde ik niet “afgeschreven” worden door de maatschappij en startte ik, met mijn grote passie voor Online Marketing, mijn bedrijf op mijn eigen voorwaarden: MeeVa.

MeeVa staat voor “Meer Vakantie”, want ik geloof dat je leven zo vrij kan voelen dat het lijkt alsof het áltijd vakantie is.

Ik wilde ondernemen in 24 uur per week, zodat ik ook lekker van de jonge jaren van mijn zoontje Milan kon genieten, mezelf niet over de kop hoefde te werken en mijn lichamelijke klacht geen issue hoefde te zijn.

Het afgelopen jaar heb ik meer dan 100 ondernemers geholpen om hun omzet te verdubbelen of zelfs te verdriedubbelen naar 5 tot 10k per maand in een werkweek van 24 uur.

Slimmer werken in plaats van harder, het simpel houden en MINDER doen is hierin mijn sleutel tot succes.

Tamara de Jong - Meeva - Meer vakantie - business coach - utrecht

Tamara de Jong

EVEN PRAKTISCH:

De snelcursus duurt 3 dagen

Je ontvangt elke dag een story- reeks op Instagram, zodat je jouw account stap voor stap kan transformeren en je na 3 dagen automatisch nieuwe volgers en klanten aantrekt.

Online te volgen

De snelcursus is volledig online te volgen via Instagram, dus je hoeft de deur niet uit. Je behoudt voor onbepaalde tijd toegang tot de snelcursus.

Start per direct

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging van je deelname en kan je het besloten Instagram account @meeva_maakjeinstagramverkoopproof volgen. Ik laat je op werkdagen binnen 24 uur toe.

MAAK JE INSTAGRAM VERKOOPPROOF!

€ 47,-

excl. btw

Op de automatische piloot meer klanten via Instagram.

Ervaringen

VEELGESTELDE VRAGEN

De online training is het meest geschikt voor dienstverlenende ondernemers, zoals kennisondernemers, coaches, experts, adviseurs en online marketeers, die willen leren hoe je je online programma op de autmatische piloot via Instagram verkoopt.

Het maakt niet uit hoeveel volgers je hebt. Ook als je pas 100 volgers hebt, dan wil je van deze 100 volgers klanten maken.

Na aanmelding via deze pagina kan je het besloten Instagram account @Meeva_maakjeinstaverkoopproof volgen. Ik laat je binnen 24 uur toe op werkdagen en daarna kan je met de cursus aan de slag wanneer het jouw uitkomt. Je behoudt voor onbepaalde tijd toegang tot dit account.

Als je net met je bedrijf start, dan is het juíst belangrijk dat je weet hoe je je favoriete klanten triggert om je te gaan volgen en hoe je van een volger een betalende klant maakt. Je hebt namelijk niet 1000en volgers nodig om een leuk bedrijf te runnen.

Het maakt dus niet uit als je nog geen online programma hebt. Je bespaart jezelf hiermee een hoop dure beginnersfouten.

Dan is deze online training juist voor jou! Het is er namelijk op gericht om je Instagram account zo in te richten, dat je hiermee op de automatische piloot klanten aantrekt. Hiermee bespaar je juist tijd.

Bovendien is de cursus helemaal a-la-tamara: kort maar krachtig. En de implementatie snelheid bepaal je natuurlijk wel zelf. Besef jezelf in elk geval dat het in feite nooit het juiste moment is om te starten…

Wat kost het je aan tijd, misgelopen omzet en frustratie als je op dezelfde voet door blijft gaan? Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je kreeg.

Met alleen je eigen expertise kom je er niet. Ondernemen is ook gewoon een vak dat je mag leren :). En daar hoort DURVEN te investeren ook bij ;).

We hebben het hier over een bedrag van 27 euro. Als je online programma 100 euro kost en je er één nieuwe klant door krijgt, dan heb je het bedrag al  X 4 terugverdiend. Doe je mee?

Terwijl jij aan het aanrommelen bent, helpt iemand anders jouw klanten...