Meer vakantie academy

je online programma AUTOMATISCH verkopen
in EEN 24- urige WERKWEEK

Meer vakantie academy

je online programma AUTOMATISCH verkopen
in EEN 24- urige WERKWEEK

Je bent er helemaal klaar mee om te moeten leuren om klanten...

Je bent een schaamteloos ambitieuze coach of expert. En daar zit je dan met je fan-tas-tische logo. Gelikte website. Een eind weg postend op social media. Maar where-the-heck blijven die klanten?

Tamara de Jong - Meer Vakantie - Meeva

Er ontstaat niet ineens vanzelf een automatische klantenstroom...

Gemiddeld klikt 98% van je websitebezoekers binnen 8 seconde je website weer weg en vergeet jouw bedrijf compleet. En je Instagram bericht is een druppel in de oceaan.

Je mag tegenwoordig van behoorlijk goeden huizen komen, wil je überhaupt de aandacht van je favoriete klant kunnen grijpen en vasthouden.

Je website, je social media kanalen, je ebook, video’s, je funnel, je advertenties, het verkoopgesprek, clubhouse, podcasten, webinars, netwerken…you name it:

Het zijn allemaal de “vervoersmiddelen” van jouw woorden.

En je kan jezelf een slag in de rondte werken en 100 vervoersmiddelen inzetten, maar als je potentiële klanten niet weet te triggeren om bij je te kopen…

Dan ben je bezig met een never-ending-story.

En natuurlijk kan je het nog even zelf proberen. Maar wat heeft dit je tot dusver opgeleverd?

Als je het zelf had gekund, waarom heb je het dan nog niet gedaan?

Hoeveel omzet loop je op dit moment mis en hoeveel tijd ben je aan het verspillen aan dingen die je toch geen automatische klantenstroom opleveren?

Ik weet precies aan welke knoppen jij dient te draaien om een automatische klantenstroom te krijgen in een 24-urige werkweek. Ik heb al meer dan 100 ondernemers geholpen om een explosieve groei te maken en om een bedrijf neer te zetten op hun eigen voorwaarden, zodat het voelt alsof het áltijd vakantie is!

Laat mij jou ook helpen. Zullen we er samen voor gaan?

"Terwijl jij aan het aanrommelen, twijfelen en perfectioneren bent, helpt iemand anders je klanten"

Tamara de Jong - Meeva - Meer vakantie - business coach - utrecht

Je verlangt naar financiële vrijheid, ruimte in je agenda en...

meer Vakantie Academy:

AUTOMATISCHE KLANTENSTROOM

Wat doe je voor wie? Onderscheid jezelf van de massa en bouw het fundament van je bedrijf, dat hierna staat als een huis, zodat je een automatische klantenstroom creëert.

Meer vrijheid en meer klanten aantrekken via je website, instagram en je mailinglijst

KRIJG MEER GEDAAN IN MINDER TIJD

Met een goede planning, het gebruik van automatische systemen, het simpel te houden en MINDER dingen te doen, werk je slimmer in plaats van harder, zodat je je bedrijf runt in een werkweek van 24 uur.

Meer vrijheid en meer klanten aantrekken via je website, instagram en je mailinglijst

CREËER EEN VRIJ LEVEN

Een bedrijf op je eigen voorwaarden, waarbij je doet waar je hart een sprongetje van maakt, werkt met de klanten waar je bakken energie van krijgt en je je eigen werktijden bepaalt, zodat je leven voelt alsof het altijd vakantie is!

Zo ziet het online programma eruit:

Wekelijks krijg je toegang tot een nieuwe module in de online leeromgeving, de “Meer Vakantie Academy”. Ik leer je stap-voor-stap de bewezen psychologie achter een aankoopbeslissing en de strategieën om je bedrijf onderscheidend te positioneren a-la-jouw. Je bouwt het fundament van je bedrijf aan de hand van stappenplannen, tips, tricks, templates, technische tools en video’s.

Positionering a-la-jouw (wat doe je voor wie)

1. JOUW UNIEKE MERK


Je weet wat je aangeboren talenten zijn, wat je uniek maakt en hoe je hiermee een magnetisch effect creëert naar klanten. Je onderscheidt jezelf hiermee van de massa, want klanten willen van JOU kopen. Dit kan niemand je nadoen.

2. JE IDEALE KLANT


Kies je favoriete klant en creëer een eigen tone of voice, waarmee je exact weet wat je moet zeggen om je favoriete klanten aan te trekken. Je creëert het effect dat klanten de hele tijd met jou in het hoofd zitten. Je online programma wordt een must-have ;).

Ook als je nu denkt “Ik heb al een ideale klant”. Dan is mijn vraag: Verkoop je ook al aan je ideale klant? 9 van de 10x valt hier namelijk enorme winst te behalen.

3. ONWEERSTAANBAAR ONLINE PROGRAMMA

Je hebt een onweerstaanbaar online programma én en hoger geprijsd 1-op-1 traject, waardoor klanten direct getriggerd zijn en met JOU willen werken. Het maakt niet uit of je nu al een online programma hebt of nog vanaf nul moet beginnen met het ontwikkelen. Ik geef je handvatten om dit simpel en supersnel van de grond te krijgen.

Spread the word via online kanalen

4. WERVENDE WEBSITE

Je website maakt van bezoekers klanten en je kan hiermee 24/7 omzet draaien. Hell yeah, zelfs als je vrij bent!

5. WEGGEVER

Je hebt een weggever, waarmee je je favoriete klanten omver blaast! Je krijgt het “I want YOU effect”.

6. AUTOMATISCHE KLANTENSTROOM

Je hebt een automatische klantenstroom via een funnel, zodat je grip hebt op je inkomsten en meer rust en zekerheid voelt.

7. ADVERTEREN

Zodra je fundament staat, kan de kraan open! Via advertenties op Facebook & Instagram schaal je je bedrijf op.

Laat het niet aan het toeval over

8. PLAN JE OMZET

“If you fail to plan, you plan to fail”.

Je hebt een omzetdoel en een actieplan om dit doel te behalen. Daarnaast leer ik je ook hoe je slim met je geld omgaat en een plan maakt naar financiële vrijheid. Je kan hier direct mee beginnen, ook als je nog geen sky-high omzet draait.

SUCCES MINDSET

Jouw succes valt of staat met jouw succesmindset. Daarom leer ik je denken als een succesvolle ondernemer en motiveer ik je wekelijks met mindsetvideo’s, zodat je je niet langer laat tegenhouden door angsten en onzekerheden. Je krijgt een liefdevolle schop onder de kont om het te gaan DOEN en vol te houden. Daarbij is “nuchter en praktisch” my middle name.

Alhoewel de meeste deelnemers al binnen de eerste maand meer klanten aantrekken, wil ik wel een reële verwachting scheppen. Je hebt niet binnen één maand een baby, je hebt niet binnen één maand een sixpack en je zit ook niet binnen één maand op 10k omzet per maand. Daarom werk ik alleen met gedreven ondernemers, die er no-matter-what een succes van willen maken en bereid zijn om hier echt voor te gaan en doorzetten.

GRATIS BONUSSEN!

Online Live Transformatiedag t.w.v. € 497 euro

Meer Klanten via Instagram t.w.v. 197 euro

Stop met uren tijd verspillen op Instagram. Met dit stappenplan maak je van Volgers betalende Klanten. Ik leer je hoe je jouw Instagram account goed inricht (BIO, Highlights, Stories, Posts), en je weet voortaan altijd wát voor content je kan delen om je online programma automatisch te verkopen. Ook als je pas 100 volgers hebt. Kan jij namelijk 100 klanten tegelijk handelen op het moment? Just saying :D.

Moeiteloos Verkoopgesprekken voeren t.w.v. 297 euro

De sceptische en twijfelende klanten zijn vanaf nu verleden tijd. Ik leer je hoe je aan nieuwe verkoopgesprekken komt en hoe je een JA krijgt, zonder jezelf op te dringen. Door verkoopgesprekken in te zetten, kan je namelijk sneller en tegen hogere prijzen verkopen.

Krijg meer gedaan in minder tijd t.w.v. 197 euro

Ik leer je mijn gouden tips & tricks om productiever, efficiënter en slimmer te werken, zodat je tijd bespaart en dingen gedaan krijgt in een 24-urige werkweek.

even praktisch:

online leeromgeving

Slimmer werken in plaats van harder door meer gedaan te krijgen in minder tijd - je business runnen in 24 uur per week

3 maanden GROEPSCOACHING

live contentdag

Zichtbaarheids-challenge

groep met gelijkgestemden ondernemers

ondernemen met rust in je hoofd en lijf

meer rust en lef in je business

Startdatum 1 december

DE MEER VAKANTIE ACADEMY IS GESCHIKT VOOR JOU ALS:

EENMALIGE INVESTERING

€ 1997,-

€ 1497,-

excl. btw

3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN

€ 691,-

€ 525,-

excl. btw

VRAAG EEN gratis MATCHCALL AAN

Twijfel je of dit programma past bij jouw situatie? Vraag dan een Gratis Matchcall met mij aan, zodat we samen kunnen bekijken of dit is wat je nodig hebt.

Ervaringen

Deze resultaten behaalde mijn klanten...

Review Tamara de Jong Meeva
Tamara de jong - meeva - meer vakantie
eview Tamara de Jong Meeva
Review Tamara de Jong Meeva
Review-10kpermaand
5 k per maand

In 2019 pakte ik de kans van iets dat onmogelijk leek...

Het begon allemaal toen ik mijn stuit kneusde en bekkenklachten kreeg na de bevalling van mijn zoontje, waardoor ik niet lang meer kon zitten.

Na twee jaar ziektewet wilde ik niet “afgeschreven” worden door de maatschappij en startte ik, met mijn grote passie voor Online Marketing, mijn bedrijf op mijn eigen voorwaarden: MeeVa.

MeeVa staat voor “Meer Vakantie”, want ik geloof dat je leven zo vrij kan voelen alsof het ALTIJD vakantie is. 

Ik wilde ondernemen in 24 uur per week en hierbij mijn eigen tijden indelen, zodat ik ook lekker van de jonge jaren van mijn zoontje Milan kon genieten, mezelf niet over de kop hoefde te werken en mijn lichamelijke klacht geen issue hoefde te zijn.

Het afgelopen jaar heb ik als online business coach & copywriting expert meer dan 100 ondernemers geholpen om hun omzet te verdubbelen of zelfs te verdriedubbelen naar consistent 5 tot 10k per maand in een werkweek van 24 uur.

Slimmer werken in plaats van harder, het simpel houden en MINDER doen is hierin mijn sleutel tot succes.

Tamara de Jong - Meer Vakantie - Meeva

Tamara de Jong

VEELGESTELDE VRAGEN

Je krijgt elke week toegang tot een nieuwe module in de Meer Vakantie Academy en je kan zelf besluiten wanneer je hiermee begint. Het is dus ook niet erg als je op vakantie bent tijdens het traject, omdat je zelf kunt indelen wanneer je eraan werkt.

Je hebt voor onbepaalde tijd toegang tot de Meer Vakantie Academy en 3 maanden tot de besloten Facebookgroep.

Het programma is alleen niet bedoeld om in de kast te leggen. Ik raad je wel aan om elke week ongeveer een dagdeel aan het programma te besteden.

Dit programma is geschikt voor dienstverlenende ondernemers, zoals een coach, expert, adviseur, online marketeer, fotograaf, webdesigner, yoga- docent, etc. 

Je draait een omzet van rond de 1000 euro per maand en je inkomsten wisselen nog erg.

Daarbij wil je meer rust in je hoofd en ruimte in je agenda door het inzetten van een online programma (naast je 1-op-1 traject), processen te automatiseren en slimmer te werken en te plannen.

No worries! Het programma is erop gericht om een online programma te ontwikkelen en te verkopen via het internet.

Daarnaast help ik je om een hoger geprijsd 1-op-1 programma in de markt te zetten. Ik geloof namelijk dat dit de gouden combi is om veel klanten te helpen, een hoge omzet te draaien en de meeste voldoening uit je bedrijf te halen.

Daarbij kan je zelfs een online programma combineren met 1-op-1 sessies, zodat je meer klanten tegelijk kunt helpen.
Het zit hem erin dat je je bedrijf slim inricht met een online programma, waardoor je dingen niet 100x opnieuw aan het vertellen bent aan elke klant en dus tijd bespaart én flink kan opschalen met je bedrijf.

Alle waardevolle lessen die je hier leert, zijn dus net zo goed van toepassing op jouw 1-op-1 traject.

 

No worries! In mijn programma zitten ook allerlei implementatie- video’s van hoe je bijvoorbeeld stap voor stap MailBlue (emailsoftware) in kan richten.

Daarnaast deel ik alle handige tools en programma’s, die ikzelf ook gebruik en je veel tijd besparen.

Wanneer de klanten zich met bosjes bij jou aanmelden, terwijl jij in de Caribbean met een cocktail op het strand ligt, dan is dit programma niet voor jou ;).

Wanneer je bijvoorbeeld 5k per maand verdient met freelance opdrachten, maar nog geen automatische klantenstroom hebt voor je online programma, dan zit je waarschijnlijk nu tegen een omzetplafond aan te kijken.

Ik gun het je dan enorm om veel slimmer te gaan werken, zodat je flink kan gaan opschalen met je bedrijf.

Je bent van harte welkom!

Van vrijwel alles wat ik in dit programma organiseer ontvang je achteraf opnames, die je onbeperkt kunt terugkijken.

Wat betreft de live Q&A kan je vooraf jouw vraag inzenden en dan kan je het antwoord dus later terugzien.

Het enige waar geen opname van komt is de Live Transformatiedag.

Het wisselt een beetje per module, maar ik raad je aan om minimaal een dagdeel per week te reserveren voor dit online programma; voor het doornemen van de module en het uitvoeren van de opdrachten.

De Meer Vakantie Academy is een groepsprogramma. Er zitten geen 1-op-1 coachingcalls bij.

Je kan wel je vragen insturen, die ik tijdens de maandelijkse Live Q&A’s zal beantwoorden.

Daarnaast zitten er in de online omgeving nog enorm veel waardevolle extra’s om jouw strategie te tweaken.

Zo deel ik ook een opname van een Online Masterclass “Veelgemaakte fouten bij een Website, Ebook, Funnel en Advertenties”, waarbij ik de veelgemaakte fouten bespreek die ik keer op keer voorbij zie komen, waardoor je nu nog omzet misloopt. Hierin geef ik zelfs de feedback die ik normaal alleen aan de klanten geef die ik 1-op-1 coach.

Wil je toch liever 1-op-1 door mij gecoacht worden? Dit bied ik beperkt aan in mijn 1-op-1 programma “Schaamteloos Groeien”. Neem even contact met mij op via de contactpagina, als je even wilt bellen om te bekijken of wij een match hiervoor zijn.

Je hebt voor onbepaalde tijd toegang tot de online leeromgeving + de updates.

Dus je kan de modules bekijken tot ik je neus uit kom :D.

Dan is dit programma juist voor jou. Het is er namelijk op gericht om meer vrije tijd over te houden door te automatiseren en slimmer te werken in plaats van harder, zodat je meer rust in je hoofd en vrijheid krijgt.

Mijn vraag is dan ook aan jou: Wat zou het voor jou betekenen als je een succesvolle online business hebt, waarbij je je (online) programma automatisch verkoopt in een 24-urige werkweek, je agenda steeds leger wordt, je een passief inkomen hebt en je leven aanvoelt alsof het áltijd vakantie is?

Heb je écht geen tijd of gewoon geen prioriteit? Er is altijd wel een reden om het nog even uit te stellen, maar het juiste moment komt NOOIT…

De implementatie snelheid bepaal je natuurlijk wel zelf. 

Laat dit jouw omslagpunt zijn, zodat je nooit meer hoeft te zeggen dat je “geen tijd” hebt!

Je hebt nu twee opties, waarbij het verschil zit in de lange en de korte termijn.

Optie 1: Je doet het niet. Het voelt nu veilig en comfortabel. Op de langere termijn baal je, omdat je blijft aanrommelen, je nog steeds KEIHARD aan het werk bent en geen automatische klantenstroom hebt.

Optie 2: Je doet het wel. Het voelt nu super spannend en oncomfortabel om een investering te doen, maar op de langere termijn voel je je een vrije ondernemer en vraag je jezelf af waarom je dit niet eerder gedaan hebt. De investering heb je inmiddels dubbel en dwars terugverdiend ;).

Meer klanten aantrekken via een salesfunnel - business coach

14 dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

De strategieën, tips en stappen zijn bewezen effectief en life- changing (over de hele wereld), dus na implementatie levert het je meer klanten op. Ik verwacht van jou de inzet om ervoor te gaan. Mocht het programma voor jou toch niet genoeg meerwaarde hebben, terwijl jij wel een twee weken actief hebt deelgenomen aan het programma, dan krijg je jouw investering retour. Stuur mij dan binnen 14 dagen na aanvang van het programma een mail naar contact@meeva.nl.

Alleen ga je snel, samen kom je verder