LEUK OM KENNIS TE MAKEN!​

Ik ben Tamara​

Tamara de Jong - Meer Klanten Aantrekken via je website, instagram en mailinglijst

Tamara de Jong

In één klap maakte ik de switch en pakte ik de kans van iets dat onmogelijk leek...

en besloot ik om mijn bedrijf “MeeVa” te starten, waarbij ik jou als coach of expert help om een schaalbare online business te bouwen, waarbij je je online programma automatisch verkoopt, je onderneemt in een werkweek van 24 uur en je leven voelt alsof het gewoon altijd VAKANTIE is! MeeVa staat daarom ook voor “Meer Vakantie”.

Het besluit dat mijn leven veranderde.

Zelf heb ik jarenlang hard moeten werken om nieuwe klanten aan te trekken voor mijn toenmalige verkoopstyling & interieuradviesbureau. Ik dacht dat ik er alles aan deed om nieuwe klanten aan te trekken: ik had een mooie website, ik postte wekelijks leuke content op Facebook, ik stond met mijn bedrijf in de krant, sloot samenwerkingen met makelaarskantoren en ik verspreidde een super mooie flyer. Ook deed ik aan zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor ik bovenaan stond in Google. 

Toch had ik te weinig klanten en de grootste moeite om aan een goede omzet te komen. Voor mijn gevoel deed ik alles wat ik eraan kon doen. Ik dacht er niet aan om een marketingadviesbureau in te schakelen, want dat was “duur” en ik dacht dat het alleen weggelegd was voor grote bedrijven en niet voor mij als eenpitter. 
Uiteindelijk raakte ik uitgeput van het keiharde werken en werd de financiële stress mij te veel. Ik besloot daarom om weer in loondienst te gaan werken als kopersbegeleider in de bouw. 

Maar toen gebeurde er een paar jaar later iets, waardoor mijn leven op zijn kop stond…

"Ik dacht dat een marketingadviesbureau alleen weggelegd was voor grote bedrijven"

Mijn leven stond op zijn kop...

toen ik moeder werd van mijn zoontje Milan. Door de bevalling had ik een zwaar gekneusde stuit en bekkenproblemen, waardoor ik de grootste moeite had met de dagelijkse dingen en het verzorgen van mijn zoontje. Na anderhalf jaar heb ik na een hoop strugglen en halve dagen werken, uiteindelijk mijzelf ziekgemeld en kwam ik in een medische molen terecht. 
 
Gelukkig heb ik nooit bij de pakken neer gezeten. Ik heb er nooit aan getwijfeld of het allemaal wel goed zou komen, want ik wist dat ik hier uit zou komen. Tussen alle medische bezoeken door, genoot ik ook gewoon van het voorrecht om extra veel tijd met mijn zoontje door te brengen. Toch wilde ik dolgraag weer gaan werken, want in mij zit een enorme drive  en ik ben een mega ambitieuze moeder. 

Tamara de Jong - Meer Klanten Aantrekken via je website, instagram en mailinglijst

De switch die onmogelijk leek.

Ondertussen kwam ik bij het bouwbedrijf waar ik in dienst was in aanraking met marketing. Sterker nog: mijn leidinggevende zei dat ze in mij een marketeer zag.

Dat heeft mijn ogen geopend. Ik begon me te verdiepen in online marketing en er was geen weg meer terug!
De leergierige Tamara kreeg vrij spel en zo maakte ik de tijd, die ik nodig had voor mijn herstel, een stuk leuker. Ik volgde verschillende marketingtrainingen, verslond stapels boeken, ontmoette ondernemers en begon de theorie bij 1 van hen toe te passen in de praktijk. Zij verdubbelde haar omzet dat jaar.

Ookal maakte ik fysiek gezien sprongen vooruit, mijn klachten waren inmiddels als chronische pijn bestempeld en een werkdag van 8 uur zit er voorlopig letterlijk niet in voor mij. Wat ik nodig had was vrijheid, rust om te herstellen én weer lekker met plezier aan het werk kunnen gaan.

Mijn passie kon ik ook niet meer onder stoelen of banken steken, want bij het woord online marketing begin ik te stralen. Had ik dát maar allemaal geweten toen ik destijds maar weinig klanten aantrok met mijn interieuradviesbureau. Ik ontwikkelde een sterke behoefte om andere ondernemers te helpen die, net als ik destijds, “denken” dat ze goed bezig zijn met hun marketing en heel hard werken, maar nog geen fijne omzet hebben.

Ik hakte de knoop door en besloot om een nieuw bedrijf te starten, waarbij ik zelfstandig ondernemers help om eenvoudig meer klanten aan te trekken via online kanalen, zodat zij een consistente klanten & inkomstenstroom krijgen, in rust gaan groeien met hun bedrijf en slimmer gaan werken in plaats van hard.

Tamara de Jong - Meer vrijheid door een continue klantenstroom via je website, social media en mailinglijst

MeeVa staat voor
Meer Vakantie!

We zijn geneigd om veel te veel werkuren te maken en in de stress te schieten. Dat is niet fijn voor jezelf en het is ongezond. Ik wil ondernemers helpen om slimmer te gaan werken, waardoor je relaxter in het leven staat. Meer Vakantie betekent meer rust. En ik geloof dat leven met wat meer rust tot betere inzichten & resultaten leidt.

Tamara de Jong - Meer vrijheid door een continue klantenstroom via je website, social media en mailinglijst

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat...

Laten we wat minder stressen

Ik wil bijdragen aan minder stress in de wereld en mensen ervan bewust maken dat mentaal & fysiek gezond leven niet alleen belangrijk is, maar dat het je leven ook een stuk leuker maakt. Er zijn nog veel te veel mensen die niet met stress om kunnen gaan, wat na lang negeren jou (en je bedrijf) de kop kan kosten. Overspannenheid, rugpijn, chronische pijn, paniekaanvallen en ga maar door. En het is helemaal niet nodig, als je maar weet hoe je ermee om kunt gaan.

Daarom focus ik met mijn programma’s niet alleen op strategie, maar ook op het creëren van rust. Ik geloof namelijk dat je niet 24/7 AAN hoeft te staan om een succesvol bedrijf te hebben, maar dat wat minder (kunnen) werken juist een kracht is. 

Wat ik belangrijk vind:

Connectie

Communicatie

Innovatie

Authenticiteit

Vrijheid

Zelfzorg

Transparantie

Leergierigheid

Daadkracht

"Ik geloof dat rust tot betere inzichten
en resultaten leidt"

Tamara de Jong - Meer Klanten Aantrekken door storytelling, jouw verhaal en je why

En nu jij. Wat is jouw verhaal?

Ik ben echt heel benieuwd wie jij bent en wat jou heeft geprikkeld om mijn verhaal te lezen. Deel met me waar jij tegen aan loopt en ik kom graag met je in gesprek.

Want samen kom je echt veel verder!

Laat het mij even weten door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik reageer binnen 48 uur op je bericht.