Nice to meet you!

Ik ben Tamara​

In één klap maakte ik de switch en pakte ik de kans van iets dat onmogelijk leek...

en besloot ik om mijn bedrijf “MeeVa” te starten, waarbij ik coaches en (marketing) experts help om automatisch een online programma te verkopen in een 24- urige werkweek, zodat je een bedrijf hebt op je eigen voorwaarden en het voelt alsof het áltijd vakantie is. MeeVa staat daarom ook voor “Meer Vakantie”.

Inmiddels heb ik meer dan 90 ondernemers gecoacht, waarbij hun bedrijf groeide naar 5 tot 8k omzet per maand. Ook word ik ingehuurd als online business coach door grote namen als Tineke Zwart.

Het besluit dat mijn leven veranderde.

Zelf heb ik jarenlang hard moeten werken om nieuwe klanten aan te trekken voor mijn toenmalige verkoopstyling & interieuradviesbureau. Ik dacht dat ik er alles aan deed om nieuwe klanten aan te trekken: ik had een mooie website, ik postte wekelijks leuke content op Facebook, ik stond met mijn bedrijf in de krant, sloot samenwerkingen met makelaarskantoren en ik verspreidde een super mooie flyer. Ook deed ik aan zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor ik bovenaan stond in Google. 

Toch had ik te weinig klanten en de grootste moeite om aan een goede omzet te komen. Voor mijn gevoel deed ik alles wat ik eraan kon doen. Ik dacht er niet aan om een marketingadviesbureau in te schakelen, want dat was “duur” en ik dacht dat het alleen weggelegd was voor grote bedrijven en niet voor mij als eenpitter. 
Uiteindelijk raakte ik uitgeput van het keiharde werken en werd de financiële stress mij te veel. Ik besloot daarom om weer in loondienst te gaan werken als kopersbegeleider in de bouw. 

Maar toen gebeurde er een paar jaar later iets, waardoor mijn leven op zijn kop stond…

Tamara de Jong - Meer Vakantie - Meeva

Tamara de Jong

"Ik dacht dat een marketingadviesbureau alleen weggelegd was voor grote bedrijven"

Mijn leven stond op zijn kop...

toen ik moeder werd van mijn zoontje Milan. Door de bevalling had ik een zwaar gekneusde stuit en bekkenproblemen, waardoor ik niet lang meer kon zitten en mijn baan in loondienst onhoudbaar werd. Ik kon niet anders dan, na lang strugglen, mezelf ziekmelden.
 
Gelukkig heb ik nooit bij de pakken neer gezeten. Ik heb er nooit aan getwijfeld of het allemaal wel goed zou komen, want ik wist dat ik hier uit zou komen. Tussen alle medische bezoeken door, genoot ik ook gewoon van het voorrecht om extra veel tijd met mijn zoontje door te brengen. Toch wilde ik dolgraag weer gaan werken, want in mij zit een enorme drive  en ik ben een mega ambitieus. 

Tamara de Jong - Meer Vakantie - Meeva

De switch die onmogelijk leek.

Nadat mijn toenmalige leidinggevende een marketeer in mij zag, ontdekte ik mijn grote passie voor online marketing.

Tijdens twee jaar ziektewet leerde ik, om de tijd te doden, alles wat los en vast zit over de psychologie achter een aankoopbeslissing en klanten aantrekken via online kanalen. En ik begon de theorie bij een bevriende ondernemer toe te passen in de praktijk. Zij ging binnen 8 maanden van 12.000 euro naar 58.000 euro omzet.

Ookal maakte ik fysiek gezien sprongen vooruit, mijn klachten waren inmiddels als chronische pijn bestempeld en een werkdag van 8 uur zit er voorlopig letterlijk niet in voor mij. Wat ik nodig had was vrijheid, rust om te herstellen én weer lekker met plezier aan het werk kunnen gaan.

Mijn passie voor marketing kon ik ook niet meer onder stoelen of banken steken. Had ik dát maar allemaal geweten toen ik destijds maar weinig klanten aantrok met mijn interieuradviesbureau. Ik ontwikkelde een sterke behoefte om andere ondernemers te helpen die, net als ik destijds, “denken” dat ze goed bezig zijn met hun marketing, maar vooral hard werken en financiële onzekerheid voelen.

Ik hakte de knoop door en besloot om mijn bedrijf MeeVa te starten, waarbij ik als online business coach, coaches en experts help om automatisch een online programma te verkopen in een 24- urige werkweek, zodat je een bedrijf hebt op je eigen voorwaarden en het voelt alsof het áltijd vakantie is.

Meeva - tamara de jong - meer vakantie - online business coach

MeeVa staat voor Meer Vakantie

Het lijkt wel de norm om jezelf “kapot” te werken, met veel-te-veel-urige-werkweken, tot je 65e en daarná pas te mogen genieten van het leven.

Gestresst zijn is eerder regel dan uitzondering.

Met alle lichamelijke gevolgen van dien.

Het leven is NU.

Je mag NU genieten.

Het werk doen waar je hart een sprongetje van maakt. Lichamelijke klacht of niet.

Je kinderen zélf ophalen uit school en vrij zijn in de schoolvakanties.

Op vakantie gaan wanneer je er zin in hebt.

Daarom is het mijn doel om zoveel mogelijk coaches en experts te helpen om het leven naar je toe te trekken met een bedrijf op je eigen voorwaarden, zodat het voelt alsof het áltijd vakantie is.

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat...

Tamara de Jong - Meer vrijheid door een continue klantenstroom via je website, social media en mailinglijst
Tamara de Jong - Meer Vakantie - Meeva

"Ik geloof dat je leven kan
voelen alsof het áltijd vakantie is"

En nu jij. Wat is jouw verhaal?

Ik ben rete- nieuwsgierig wie jij bent! Wat maakt het uitdagend voor je om je bedrijf op je eigen voorwaarden succesvol te maken?

Type hieronder jouw grootste uitdaging en ik reageer binnen 48 uur op je bericht.

Tamara de Jong - Meeva - Meer vakantie - business coach - utrecht