SNELCURSUS
VAN VOLGER NAAR KLANT


In 4 dagen van Volgers naar betalende klanten

Je hebt al wel wat volgers, maar nog weinig betalende klanten...

Je bent een kennisondernemer, zoals een coach, expert of een online marketeer met een grote droom, maar op dit moment voel je nog financiële onzekerheid, omdat je nog niet voldoende klanten hebt. Je bent net gestart met online marketing en je maakt langere dagen dan je had gehoopt. Wat werkt nu wel en wat niet? Je bent er klaar mee om maar wat aan te rommelen, want je wil geen hobby, maar een goedlopend bedrijf.

Herken je het dat...

Je verlangt naar rust en financiële vrijheid...

Het is jouw droom om niet alleen een bedrijf, maar een movement te creëren, zodat jij impact kan gaan maken en een steen(tje) bij kan dragen aan een betere wereld van morgen. 

Daarnaast wil je meer leuke klanten aantrekken, die jou bergen energie opleveren! En je wil ook gewoon lekker verdienen, zodat je geen geldzorgen meer hebt, maar kan genieten van financiële vrijheid. 

Bovendien wil je zelf kunnen bepalen waar je werkt, met wie je werkt en wanneer je werkt, want dit is waar je je bedrijf in eerste instantie voor begonnen bent. Je wilt slimmer werken in plaats van harder, zodat je werktijd en vrije tijd weer in balans zijn en tijd over hebt om leuke dingen te gaan doen met je gezin & vrienden.

En bovenal wil je je een zelfverzekerde ondernemer voelen, zodat je jezelf ook mentaal vrij voelt om de keuzes te maken, die bij jou passen en ervoor zorgen dat je echt gaat groeien met je bedrijf. 

Je bent misschien wel een beetje ongeduldig, want je hebt geen zin om het wiel zelf opnieuw uit te gaan vinden. Je bent een aanpakker en bereid om de nodige stappen voor te zetten, zodat je met volle focus jouw bedrijf naar the next level tilt.

Tamara de Jong - Meer Klanten Aantrekken via je website, instagram en mailinglijst

Dat je bent ingeschreven bij de KVK, maakt je nog geen ondernemer in hart & nieren

NA DEZE SNELCURSUS:

Get on the road! In 4 dagen.

EVEN PRAKTISCH:

De snelcursus duurt 4 dagen

Je ontvangt elke dag een video van +/- 15 minuten en een opdracht in je mailbox, zodat je de strategieën direct stap voor stap kan gaan implementeren.

Online te volgen

De snelcursus is volledig online te volgen, dus je hoeft de deur niet uit. Je behoudt voor onbepaalde tijd toegang tot de snelcursus.

Start per direct

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging van je deelname en ontvang je direct de eerste video & opdracht in je mailbox.

SNELCURSUS
VAN VOLGER NAAR KLANT

€ 47,-

excl. btw

Til jouw bedrijf naar The Next Level!

Tamara de Jong - Passief inkomen genereren met een online programma

Tamara de Jong

Hoe het meest zware moment in mijn leven, mij uiteindelijk op het juiste pad bracht...

Ik ben iemand met grote dromen en een enorme drive om deze te realiseren. De klap was dan ook enorm, toen ik na de geboorte van mijn zoontje Milan in een medische molen terecht kwam met een zwaar gekneusde stuit en bekkenproblemen.

Dat betekende niet dat ik niets meer kon. Naast elke onmogelijkheid, zit een mogelijkheid. Ik ontdekte mijn grote passie voor online marketing en startte mijn eigen bedrijf.

Ik heb inmiddels meerdere ondernemers mogen helpen met hun online marketing en ik verbaas me enorm over hoeveel impact je kunt maken.

Online marketing is wat dat betreft pure psychologie. Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om het zichtbaar zijn. Het gaat om relevant zijn en mensen écht kunnen prikkelen met de juiste boodschap via de juiste kanalen.

Het is mijn missie om coaches en online marketeers te leren hoe je krachtig kan groeien met je bedrijf, zodat je voor altijd weet hoe je klanten eenvoudig naar je toe kan trekken, een consistente klanten & omzetstroom krijgt en weer kan genieten van een vrij leven.

VEELGESTELDE VRAGEN

Je krijgt de video’s per mail toegestuurd en je kan zelf besluiten wanneer je hiermee aan de slag gaat.

Je behoudt voor onbepaalde tijd toegang tot de snelcursus.

De snelcursus is het meest geschikt voor kennisondernemers, zoals coaches, experts, adviseurs en online marketeers. 

Het maakt niet uit of je jouw dienst online of face-to-face aan je klant aan biedt. De snelcursus is erop gericht om meer klanten voor jouw bedrijf aan te trekken via het internet. 

De snelcursus is voor starters of ondernemers die al enige omzet draaien, maar starten met online marketing.

Wanneer de klanten zich met bosjes bij jou aanmelden via online kanalen, terwijl jij in de Caribbean met een cocktail op het strand ligt, dan is deze snelcursus niet voor jou ;).

Als jouw online marketingstrategie je nog niet de vrijheid, rust en klanten- en omzetstroom oplevert, waar je naar verlangt, dan betekent dat dat er nog wat knoppen aangedraaid kunnen worden.

Ik gun het je enorm om de volgende stap te gaan maken!

Dan is deze snelcursus juist voor jou! Het is er namelijk op gericht om jou meer rust en vrijheid te geven. De implementatie snelheid bepaal je natuurlijk wel zelf. Besef jezelf in elk geval dat het in feite nooit het juiste moment is om te starten…

Wat kost het je aan tijd, misgelopen omzet en frustratie als je op dezelfde voet door blijft gaan? Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je kreeg.
Met alleen je eigen expertise kom je er niet. Ondernemen is ook gewoon een vak dat je mag leren :). En daar hoort DURVEN te investeren ook bij ;).

Als je doet wat je altijd al deed,
dan krijg je wat je altijd al kreeg